Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Στην εταιρεία μας λειτουργεί σύστημα κρυπτογράφησης SSL 128-bit των προσωπικών σας δεδομένων, το οποίο εγγυάται ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών, εξασφαλίζοντας παράλληλα το απόρρητο της μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων. Η “MEGAWATT Α.Ε” δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μη κάτοχο, εφόσον δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της, καθώς ο πελάτης επιφορτίζεται με την ευθύνη φύλαξης της πιστωτικής/χρεωστικής του κάρτας. Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα έκδοσης είτε απόδειξης λιανικής είτε τιμολογίου πώλησης για τους επαγγελματίες/επιχειρήσεις. Οι τρόποι πληρωμής είναι οι κάτωθι:


1.Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της “MEGAWATT Α.Ε” δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard ή αντίστοιχες χρεωστικές και προπληρωμένες  κάρτες. Κατά την διαδικασία πληρωμής των προϊόντων με την κάρτα σας μεταφέρεστε αυτόματα, σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών, όπου θα απαιτηθούν τα απαραίτητα για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας συναλλαγής στοιχεία όπως ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της, το ονοματεπώνυμο όπως αυτό αναγράφεται σε αυτήν καθώς και ο τριψήφιος αριθμός, ο οποίος και αναγράφεται στο πίσω μέρος κάθε κάρτας.

2. Με χρήση λογαριασμού PayPal

Για να ολοκληρωθεί η πληρωμή γίνεται μεταφορά στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών του οργανισμού PayPal, όπου πραγματοποιείται η πληρωμή πλήρως αυτοματοποιημένα.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα χρειαστεί πρώτα να προβείτε σε πληρωμή του ποσού που έχει προκύψει απο την παραγγελία σας.